Снимка pixabayЧасове до най-бляскавата нощ в света на киното. Червеният килим 

...
Снимка pixabayЧасове до най-бляскавата нощ в света на киното. Червеният килим 
Коментари Харесай

Остават броени часове до най-бляскавата нощ в света на киното

Снимка pixabay

Часове до най-бляскавата нощ в света на киното. Червеният килим  е подготвен да посрещне номинираните за „ Оскар ” пред „ Долби тиътър ” в Лос Анджелис. А NOVA още веднъж е на пътеката на славата в Холивуд, написа Нова тв.

Часове до най-бляскавата нощ в света на киното. Червеният килим  е подготвен да посрещне номинираните за „ Оскар ” пред „ Долби тиътър ” в Лос Анджелис. А NOVA още веднъж е на пътеката на славата в Холивуд.

Тазгодишната гала се обрисува като една от най-любопитните. Не единствено тъй като са номинирани едни от най-известните и обичани артисти и режисьори, а и тъй като е обхваната от кавги.

Последният е от преди няколко дни. Самата Академия, която дефинира спечелилите, направи своите догатки в Twitter кои ще станат тазгодишните спечелили.

Специалното студио Треска за Оскари:„ Златната нощ “ стартира в 23.50 ч. на 9 февруари по NOVA и ще продължи до 3.00 ч., когато феновете ще могат да проследят онлайн церемонията по връчването на 92-те награди „ Оскар “ в ефира на филмовия канал KINO NOVA. Кои ще бъдат огромните спечелили – следва да разберем напълно скоро.

Ценителите на седмото изкуство могат да вземат участие в специфична онлайн игра на kino.nova.bg/Oscars и да получат опцията да станат част от най-бляскавото киносъбитие в света – премиите „ Оскар “. Победителят от тях ще има опцията да се причисли към публиката покрай Червения килим на идната гала през февруари 2021 година дружно със собствен непосредствен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в с
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР